Стали відомі європейські ціни на смартфони Google Pixel 4 і Pixel 4 XL

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Численні витоки змусили виробника гаджетів Google Pixel 4 і Pixel 4 XL оголосити заздалегідь про дату презентації. Крім того, вже зараз стали відомі європейські ціни на смартфони і з’явилася можливість зробити на них попереднє замовлення.

До офіційного релізу девайсів чекати ще три тижні, але багато даних про них уже відомі шанувальникам бренду. Основою моделі стане процесор Snapdragon 855 від Qualcomm, який буде працювати під управлінням нової мобільної операційної системи Android 10. Розмір екрану молодшої варіації складе 5,7 дюйма, а топовий виріб отримає 6,23-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3 040 на 1 440 точок. Оновлення зображення на всіх пристроях відповідає 90 Гц. Основна камера Google Pixel 4 і Pixel 4 XL отримає два модуля від Sony на 12,2 і 16 Мп. Пристрій з’явиться у продажу в трьох колірних палітрах – помаранчевої, чорної і білої, а крім того з різним об’ємом фізичної та оперативної пам’яті.

Уже зараз європейські жителі можуть оформити попереднє замовлення на новинку. Як виявилося, її вартість буде відповідати флагманському Apple iPhone 11 Pro. Гаждет від “яблучної” компанії обійдеться в 1 149 євро, в Google ж за спрощений варіант просять 840 євро, а за топовий апарат 1 127.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.