Смартфони

Список смартфонів Xiaomi і Redmi, які оновлять до прошивки MIUI 11

Share

Новітнє програмне забезпечення у випадку з передовими мобільними пристроями китайської корпорації виявиться засноване на Android 10 від Google, тобто мова йде дійсно про найсучаснішу прошивку з усіх доступних. Поки що її ще не представили офіційно, але вже зараз відомо, які нововведення з собою принесе MIUI 11, і на які смартфони її стане можливим встановити. Так, зокрема, нова операційна система для смартфонів Xiaomi і Redmi принесе з собою новий призначений для користувача інтерфейс, підтримку темної теми оформлення, підвищення швидкості роботи, посилену систему захисту, а також ряд нових додатків, які розширять функціональні можливості фірмових мобільних пристроїв бренду.

Як вдалося з’ясувати від ряду інсайдерів, до нової операційної системи оновляться далеко не всі смартфони китайської корпорації Xiaomi, але велика частина моделей, випущених за останні чотири роки. Важливо зауважити, що даний список не є повністю офіційним, тому в кінцевому підсумку якісь моделі все ж можуть оновити до MIUI 11, а якісь ні. Так, на апдейт до даної ОС можуть розраховувати власники моделей Mi 9, Mi 9 EE, Mi 9 SE, Mi Mix 3 і CC9, Redmi Note 8, Note 8 Pro, K20 і K20 Pro. На моделі Mi 9 Pro і Mi Mix 4 нова операційна система виявиться встановлена ​​прямо «з коробки», причому заснована вона буде саме на Android 10 від Google. Всі телефони зі списку вище повинні отримати останню версію програмного забезпечення вже в жовтні.

Потім, у другій половині жовтня, новітню операційну систему випустять для CC9e, Mi 8, Mi 8 EE, Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi8 Lite, Mi Mix 2s, Mi Max 3, Mi Note 3, Mi 6, Mi Play і Mi 6X, Redmi Note 7, Note 7 Pro, Note 5 і Redmi 7. Уже на початку 2020 року прошивку MIUI 11 отримають моделі Mi Mix 2, Mi MIX, Mi Max 2, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5A, Redmi 6 Pro, Redmi S2, Mi 5X, Mi 5C і Mi 5s Plus, а разом з ними і такі телефони, як Redmi Note 6 Pro і Pocophone F1. Новітнє програмне забезпечення анонсують вже завтра, 24 вересня 2019 року, а станеться це в рамках спеціальної презентації в Китаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    В Android 15 з’явиться «розумна» система захисту від крадіжки смартфона

    Як повідомляє The Verge, в операційній системі Android 15 від корпорації Google з'явиться низка "розумних"…

    16.05.2024

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024