Vivo V17 Pro – перший в світі смартфон з подвійною висувною фронтальною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Vivo представив новий смартфон середньої цінової категорії – Vivo V17 Pro. Це перший пристрій з фронтальною камерою, яка володіє двома сенсорами і не заважає огляду на екрані, оскільки переховується в корпусі і висувається з нього при необхідності.
У Vivo V17 Pro використовується екран Super AMOLED діагоналлю 6,44 дюйма з вбудованим сканером відбитків пальців, процесор Snapdragon 675, 8 ГБ оперативної пам’яті, 128-гігабайтний накопичувач і акумулятор ємністю 4100 мАг з 18-ватної зарядкою через порт USB Type-C.
В цілому у Vivo V17 Pro шість фото-модулів. У фронтальній камері використовується 32-мегапіксельний сенсор і 8-мегапіксельний ширококутний  з охопленням 105 градусів. Основна камера має 48-мегапіксельним основним сенсором, 12-мегапіксельним телевіком, 8-магапіксельним ширококутним з додатковою макролінзою і 2-мегапіксельним датчиком для поліпшення портретної зйомки.

Незважаючи на вражаючі характеристики, Vivo V17 Pro коштує недорого. В Індії його продають за 30 тисяч рупій, що в перекладі на нашу валюту становить трохи більше 15 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.