Заміна екрану iPhone 11 Pro Max в офіційному сервісі обійдеться в $ 360, а більші поломки оцінені у вартість нового Huawei Mate 20 Pro

Ще Говард Воловиць персонаж відомого серіалу «Теорія великого вибуху», рекомендував користуватися страховкою Apple Care словами «Вона себе окупить». І дійсно, не маючи її ремонт iPhone в офіційному сервісі влетить в копієчку. Приміром, за даними китайського джерела, заміна екрану в новому iPhone 11 Pro Max обійдеться в $360.

За заміну екрану iPhone 11 Pro просять трохи менше — $305, ну а поміняти розбитий екран iPhone 11 буде найдешевше — для цього знадобиться лише $220. Але в цілому, як видно на картинці, вартість ремонту екранів iPhone 11 відповідає вартості ремонту екранів попередників.

І те ж саме стосується інших, більш серйозних поломок. При відсутності Apple Care за усунення апаратних проблем, що виникли в iPhone 11 Pro Max, доведеться викласти $ 655. Для порівняння, новенький Huawei Mate 20 Pro зараз в Китаї (та й не тільки там) можна купити дешевше $600. iPhone 11 і iPhone 11 Pro трохи доступніше в ремонті: $ 440 і $ 600 відповідно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.