Мукул Шарма опублікував справжні результати Google Pixel 4 XL в тесті GeekBench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний автор багатьох підтверджених витоків Мукул Шарма опублікував в мережі скріншоти з результатами майбутнього флагмана Google Pixel 4XL в тесті продуктивності GeekBench 4.

Згідно із зображенням, показники апарату у двох одноядерних випробуваннях склали приблизно 2370 балів, в той час як в багатоядерних – близько 9000. Це цілком можна порівняти з потужністю чіпсета Qualcomm Snapdragon 855, на якому і буде базуватися смартфон.

Крім того, всупереч інформації попереднього фейку, флагман удостоїться 8 Гб оперативної пам’яті. А ось сумнівів на рахунок ОС як не було, так і немає – пристрій працює на стоковій версії Android 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз Google Pixel 4 і 4 XL очікується в рамках заходу Made by Google цієї осені. Раніше стало відомо, що гаджети вийдуть ще й в помаранчевому кольорі корпусу і можуть отримати дисплей з частотою оновлення 90 Гц.

Крім того, вже можна завантажити шпалери для Google Pixel 4, відтворені дизайнером, а також ознайомитися з характеристиками апаратів. На додаток, вчора один з користувачів Twitter виклав у мережу «злитий» рекламний ролик Google Pixel 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.