Опубліковані фото коробки бюджетного флагмана Samsung Galaxy A90 5G, підтверджені характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цих фото – коробка моделі з каталожним номером SM-A908N, яка одночасно підтверджує і дизайн, і характеристики пристрою. У плані дизайну ніяких одкровень – краплевидний виріз екрану і потрійна основна камера. Попередній витік говорив про те ж саме.

Але найголовніше – перелік характеристик моделі на зворотному боці. Це можна прирівняти до офіційних подробиць. Як видно, апарат отримав екран SuperAMOLED діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю Full HD+, восьмиядерний CPU (до цього чутки приписували смартфону SoC Snapdragon 855), потрійну камеру з датчиками 48, 5 і 8 Мп, фронтальну камеру з роздільною здатністю 32 Мп, 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті. Ну а сама головна особливість моделі-наявність модему 5G-відображена в назві.

Напис на коробці обіцяє супершвидку зарядку. Згідно з переліком характеристик нижче, в комплект поставки входить зарядний пристрій потужністю 25 Вт. Але сам Galaxy A90 5G, за чутками, буде підтримувати зарядку потужністю 45 Вт – як Galaxy Note10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раз вже в Мережі з’явилося фото товарної версії смартфона, то офіційна прем’єра пристрою відбудеться дуже скоро. Можливо, перспективну новинку представлять вже наступного тижня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.