Categories: Смартфони

Анонсовані камерофони OPPO Reno2 Z і Reno2 F

Share
Час читання: 2 хв.

Ми вже писали  про презентацію смартфона Reno2 на Snapdragon 730G, а тепер приділимо час ще двом моделям, які також отримали четирьохмодульну основну камеру. Це OPPO Reno2 Z і Reno2. По суті, це один і той же смартфон, але з декількома спрощеннями в Reno2 F.

Почнемо ми з моделі Reno2 Z, яка отримала чіп Helio P90 в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. Місткість накопичувача склала 256 ГБ. В основній камері встановлено головний модуль з сенсором IMX586 від Sony на 48 Мп, ширококутний модуль на 8 Мп з кутом огляду 119 градусів і два 2-мегапіксельних датчика для портретного режиму.

У OPPO Reno2 F практично все те ж саме, тільки місткість накопичувача виявилася вдвічі меншою, замість сенсора IMX586 використовується матриця від Samsung з тим же дозволом, а апаратна платформа побудована навколо чіпа Helio P70. Фронтальна камера в обох апаратах 16-мегапіксельна.

Смартфони отримали 6.53-дюймові OLED панелі з FHD + і вбудованим сканером відбитків пальців. Також із загального відзначимо, USB-C, акумулятори на 4000 мАг з швидкою зарядкою потужністю 20 Вт, ОС Android Pie і NFC.

OPPO Reno2 F надійде в продаж в кінці осені. Тоді ж стане відома і ціна апарату. OPPO Reno2 Z почне продаватися з 6 вересня. Вартість смартфона склала 420 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OPPOукр
  • Останні записи

    ChatGPT для macOS став доступним для всіх користувачів без обмежень

    Компанія OpenAI оголосила, що додаток ChatGPT для Mac став доступним для всіх користувачів. Хоча додаток…

    26.06.2024

    Canalys опублікував новий рейтинг продажу повністю бездротових навушників

    У першому кварталі 2024 року компанія Canalys опублікувала список найбільших поставок бездротових навушників в материковому…

    26.06.2024

    Motorola та Google об’єдналися для впровадження функцій штучного інтелекту у смартфони Razr

    Motorola, яка є частиною китайської компанії Lenovo Group Ltd., та Google Cloud оголосили про укладання…

    26.06.2024

    Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

    Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям,…

    26.06.2024

    Google вирішила прибрати нескінченну прокручування результатів пошуку

    Google прийняла рішення припинити використання функції безкінечної прокрутки у своїх пошукових результатах. Ця функція, схожа…

    26.06.2024

    Samsung оголосила дату презентації нових складних смартфонів

    Компанія офіційно анонсувала свій майбутній Galaxy Unpacked за допомогою відеотизера, в якому також відкрила можливість…

    26.06.2024