Анонсовані камерофони OPPO Reno2 Z і Reno2 F

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ми вже писали  про презентацію смартфона Reno2 на Snapdragon 730G, а тепер приділимо час ще двом моделям, які також отримали четирьохмодульну основну камеру. Це OPPO Reno2 Z і Reno2. По суті, це один і той же смартфон, але з декількома спрощеннями в Reno2 F.

Реклама

Почнемо ми з моделі Reno2 Z, яка отримала чіп Helio P90 в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. Місткість накопичувача склала 256 ГБ. В основній камері встановлено головний модуль з сенсором IMX586 від Sony на 48 Мп, ширококутний модуль на 8 Мп з кутом огляду 119 градусів і два 2-мегапіксельних датчика для портретного режиму.

У OPPO Reno2 F практично все те ж саме, тільки місткість накопичувача виявилася вдвічі меншою, замість сенсора IMX586 використовується матриця від Samsung з тим же дозволом, а апаратна платформа побудована навколо чіпа Helio P70. Фронтальна камера в обох апаратах 16-мегапіксельна.

Смартфони отримали 6.53-дюймові OLED панелі з FHD + і вбудованим сканером відбитків пальців. Також із загального відзначимо, USB-C, акумулятори на 4000 мАг з швидкою зарядкою потужністю 20 Вт, ОС Android Pie і NFC.

OPPO Reno2 F надійде в продаж в кінці осені. Тоді ж стане відома і ціна апарату. OPPO Reno2 Z почне продаватися з 6 вересня. Вартість смартфона склала 420 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоchina-review.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: