Redmi Note 8 Pro — не просто старша версія Redmi Note 8

Розробники Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro розповіли про те, як вони позиціонують дані смартфони. Виявляється, Redmi Note 8 Pro лише формально можна назвати старшою версією Redmi Note 8, так як по суті це зовсім інший смартфон.

Модель Redmi Note 8 включає кілька поліпшень в порівнянні з Redmi Note 7, цей смартфон називають оновленою версією популярної моделі, орієнтованої на шанувальників продукції компанії. Смартфон отримав чотиримодульну камеру з 48-мегапіксельним датчиком зображення, вузькі рамки по периметру, його екран займає 90% площі лицьової панелі. Він став краще в плані автономності, а також фото- і відеоможливостей.

Що стосується Redmi Note 8 Pro, то це не просто старша версія, а спроектований з нуля смартфон. По-перше, у нього флагманська 64-мегапіксельна камера. По-друге, він демонструє відмінну продуктивність в іграх завдяки однокристальній системі MediaTek Helio G90T. Нагадаємо, в Redmi Note 8 Pro реалізована система оптимізації якості ігор на апаратному рівні. Завдяки використанню однокристальної системи MediaTek Helio G90T смартфон підтримує технологію Mіravіsіon, яка автоматично підлаштовує яскравість, контрастність і чіткість зображення.

По-третє, смартфон порадує якістю збірки і матеріалами корпусу, які більше підходять флагманам Xiaomi, а також доступними кольоровими варіантами. По-четверте, Redmi Note 8 Pro оснащений великим акумулятором ємністю 4500 мА·год і підтримкою технології швидкої зарядки.

Нарешті, по-п’яте, Redmi Note 8 Pro має ще одну функцію, яку хочуть абсолютно все. Про що йде, Redmi розповість вже на презентації, яка відбудеться завтра.

Також стало відомо, що лінійка Redmi Note 8 вже отримала нагороду National Quality Award за якість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.