В мережі з’явилися офіційні характеристики Redmi Note 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний акаунт Redmi у Weibo продовжує розкривати інформацію про смартфони Note 8 і Note 8 Pro. З тизерів стало відомо, що молодша модель отримає чотири тильних фотосенсора – удвічі більше, ніж попередник Redmi Note 7.

Набір датчиків включає основний розширення 48 Мп, ультраширококутний, сенсор визначення глибини різкості і макрокамеру. Модуль розташується у лівому верхньому кутку задньої панелі, тоді як у Redmi Note 8 Pro камери встановлять посередині.

На цьому тизері також слабо помітний фізичний сканер відбитків пальців, розміщений в центрі корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступні офіційні зображення говорять про використання у смартфоні чіпсета Qualcomm Snapdragon 665: такий же стоїть у Xiaomi CC9e і Mi A3. Глава Redmi розповів, що компанія вибрала платформу через її енергоефективність: техпроцес становить 11 нм проти 14 нм у конкуруючого і більш продуктивного Snapdragon 660.

Також, в Redmi поділилися тизером, з якого випливає, що 29 серпня компанія представить нову версію ноутбука RedmiBook з процесором Intel Core i7 10-го покоління і новим забарвленням. Тоді ж суббренд презентує і смартфони Note 8.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtehnofan.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.