Співробітники Apple прослуховують по 1000 повідомлень для Siri в день

В даний момент асистент Siri записує і відправляє записи вашого голосу в Apple, де їх ретельно вивчають для поліпшення сервісу.

The Guardian повідомляє, що наймані працівники також чують досить особисті речі, по типу медичної інформації, угод з продажу наркотиків і більш інтимні подробиці.

Робота колишнього співробітника Apple, за його словами, полягала у визначенні випадкового або цілеспрямованого виклику Siri на смартфоні. Незважаючи на те, що Apple звинувачують у регулярному прослуховуванні конфіденційної інформації, співробітник говорить про те, що особисті дані або фрагменти розмов лише “іноді” потрапляють в поле їх зору.

Причина, по якій ми все більше дізнаємося про подібні неприємні речі, полягає в тому, що працівники йдуть з роботи. Нещодавно Apple відмовилася від послуг контрактного агентства GlobeTech, наймача людини, який і повідомив подробиці.

Така робота на Apple схожа з тим, чим займаються найманці для Microsoft, які повинні були розшифровувати та класифікувати повідомлення для Cortana, цифрового помічника від тієї ж компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я