Categories: Смартфони

HMD Global приготувала нову версію культового телефону Nokia

Share

Компанія HMD Global збирається випустити на ринок переосмислену версію культового телефону-розкладачки Nokia 2720. Оригінальна модель з’явилася в продажу десять років тому і тепер продається лише на вторинному ринку (в ломбардах, на онлайн-аукціонах і з рук).

Відомо, що оновлена модель Nokia 2720 буде носити модельний індекс TA-1170, вона вже пройшла сертифікацію в декількох країнах, а значить може бути представлена в найближчий час. Не виключено, що HMD Global покаже її на початку вересня в рамках виставки електроніки IFA у Берліні.

На відміну від оригінальної моделі, у нового телефону передбачена підтримка 4G. Це натякає на те, що у неї буде доступ в інтернет, а також кілька попередньо онлайн-сервісів. Швидше за все, в якості операційної системи буде використовуватися KaiOS – платформа, яку активно підтримує компанія Google, перенести на неї кілька своїх додатків. Докладної інформації про характеристики і фотографій нової версії Nokia 2720 у нас поки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD Global готує ще один стільниковий телефон, на цей раз більш просту модель з модельним індексом TA-+1192. Він виглядає як більшість дзвонилок Nokia.

Це кнопковий моноблок з класичним дизайном. Комерційна назва моделі поки невідома, зате оприлюднені характеристики цього пристрою. Повідомляється, що в ній використаний кольоровий екран діагоналлю 1,77 дюйма з роздільною здатністю 128 × 160 пікселів, одноядерний процесор з тактовою частотою 208 МГц, VGA-камера, 4 МБ оперативної пам’яті, 5-мегабайтний накопичувач і акумулятор ємністю 800 мАг з зарядкою через USB -порт. Габарити телефону – 115,15 × 49,85 × 14,3 мм, маса – 75 г. В даний час він сертифікований в Китаї міністерством промисловості і інформатизації. По всій видимості, його анонс теж повинен відбутися в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Nokiaукр
  • Останні записи

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024

    В Україні заблоковано понад 2500 сайтів азартних ігор

    На квітень 2024 року в Україні розслідують понад 450 кримінальних справ за фактом незаконних азартних…

    28.04.2024