HMD Global приготувала нову версію культового телефону Nokia

Компанія HMD Global збирається випустити на ринок переосмислену версію культового телефону-розкладачки Nokia 2720. Оригінальна модель з’явилася в продажу десять років тому і тепер продається лише на вторинному ринку (в ломбардах, на онлайн-аукціонах і з рук).

Відомо, що оновлена модель Nokia 2720 буде носити модельний індекс TA-1170, вона вже пройшла сертифікацію в декількох країнах, а значить може бути представлена в найближчий час. Не виключено, що HMD Global покаже її на початку вересня в рамках виставки електроніки IFA у Берліні.

На відміну від оригінальної моделі, у нового телефону передбачена підтримка 4G. Це натякає на те, що у неї буде доступ в інтернет, а також кілька попередньо онлайн-сервісів. Швидше за все, в якості операційної системи буде використовуватися KaiOS – платформа, яку активно підтримує компанія Google, перенести на неї кілька своїх додатків. Докладної інформації про характеристики і фотографій нової версії Nokia 2720 у нас поки немає.

HMD Global готує ще один стільниковий телефон, на цей раз більш просту модель з модельним індексом TA-+1192. Він виглядає як більшість дзвонилок Nokia.

Це кнопковий моноблок з класичним дизайном. Комерційна назва моделі поки невідома, зате оприлюднені характеристики цього пристрою. Повідомляється, що в ній використаний кольоровий екран діагоналлю 1,77 дюйма з роздільною здатністю 128 × 160 пікселів, одноядерний процесор з тактовою частотою 208 МГц, VGA-камера, 4 МБ оперативної пам’яті, 5-мегабайтний накопичувач і акумулятор ємністю 800 мАг з зарядкою через USB -порт. Габарити телефону – 115,15 × 49,85 × 14,3 мм, маса – 75 г. В даний час він сертифікований в Китаї міністерством промисловості і інформатизації. По всій видимості, його анонс теж повинен відбутися в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.