Motorola RAZR з гнучким екраном вийде в Європі вже в грудні 2019

У лютому цього року віце-президент Motorola оголосив, що компанія розробляє складаний телефон, додавши, що вони не збираються відставати від своїх конкурентів. З тих пір ходили чутки про розробку телефону Motorola RAZR з подовженим гнучким дисплеєм, а також конструкції, що нагадує класичну розкладачку компанії.

LetsGoDigital опублікував ексклюзивну нову інформацію, стверджуючи, що вона є повністю достовірною. Показана в замітці тривимірна модель була створена дизайнером на основі зареєстрованого компанією Motorola патенту. Джерело стверджує, що підсумковий пристрій буде виглядати приблизно так само.

В доповнення до великого гнучкого екрану всередині у пристрої також буде другий менший екран на передній панелі, який відображає повідомлення та іншу інформацію. Розміри екрану поки невідомі.

Складаний смартфон Motorola не отримав флагманську однокристальну систему, він буде оснащений начинкою, більш властивою пристроям середнього класу, що дозволить знизити ціну. Джерела стверджують, що смартфон буде продаватися за ціною 1 500 доларів/євро (38 000 – 42 000 грн.).

Очікується, що в Європі смартфон надійде в продаж вже в грудні 2019 або січні 2020 року, а ще до цього почнуться продажі в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я