Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 9 Pro новий флагманський смартфон із неймовірними характеристиками

Share

Китайські виробники електроніки все частіше і частіше випускають на ринок моделі мобільних пристроїв, однак роблять вони це зовсім не заради того, щоб заробляти максимально багато грошей, а по зовсім інших причин. Так, зокрема, всі бренди намагаються використовувати новітні комплектуючі в своїй продукції, а оскільки такі можуть виходити за два рази в рік, або ж навіть частіше, їм доводиться знову і знову створювати і запускати в продаж нові моделі своїх телефонів. Саме через таку причини вже в найближчі кілька тижнів відбудеться анонс такого флагмана, як Xiaomi Mi 9 Pro, про що повідомив відомий інсайдер Судханшу Амбхоре.

За його словами, вже незабаром ринок мобільних пристроїв топового рівня поповнився щонайменше одним новим найменуванням топового рівня, яке собі всі бажаючі зможуть купити без будь-яких складнощів, так як воно надійде в продаж в Китаї, Індії та багатьох інших регіонів світу, в тому числі в Україні. Новинка отримає назву Xiaomi Mi 9 Pro, а оснащена вона виявиться за останнім словом техніки. Так, зокрема, даний апарат оснащений восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 855 Plus з тактовою частотою 2,93 ГГц, а також графікою Adreno 640 і, що не менш важливо, модемом X50 з підтримкою 5G.

Спочатку компанія-виробник не планувала створювати і випускати такий смартфон, однак недавній анонс чіпсета Snapdragon 855 Plus змусив Xiaomi змінити своє ставлення. Такий могутніше звичайного на 15 – 20%, а це забезпечить нової моделі флагмана підвищену продуктивність. Вона може стати в нагоді тим, хто грає у відеоігри зі складною 3D-графікою. Крім того, є підстави вважати, що випускатися новий флагман буде тільки в версіях з 10/12 ГБ оперативної пам’яті, тоді як у звичайній моделі Mi 9 такої всього 6 ГБ, тобто відчутно менше. Анонс новинки повинен відбутися вже в найближчі кілька тижнів, але можливо і на початку вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з особливостей Xiaomi Mi 9 Pro, поряд з підвищеною продуктивністю, стане модем Snapdragon X50, який здатний підключатися до мереж 5G, розвиваючи в таких швидкість до 3 Гбіт / с. Втім, при використанні мережі п’ятого покоління, заряд батареї буде витікати прямо на очах, тому компанія-виробник, ймовірно, встановить в свій новий телефон топового рівня батарею підвищеної ємності. Хочеться вірити в те, що коли цей телефон преміального класу випустять, працювати він буде на базі прошивки MIUI 11, заснованої на Android 10 Q від Google. Очікуваний цінник – $ 550.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024

    Наскільки потужний ПК потрібен для гри Stalker 2: попередній прогноз

    Українська студія GSC Game World нарешті оголосила точну дату виходу шутера з відкритим світом S.T.A.L.K.E.R.…

    16.05.2024

    Ще неанонсований iPhone 16 Pro Max і iPhone 15 Pro Max порівняли вживу

    Інсайдер Majin Bu опублікував фотографії макету iPhone 16 Pro Max поряд із iPhone 15 Pro…

    16.05.2024

    У Google Chrome 126 з’явиться вбудований штучний інтелект Gemini Nano

    На конференції I/O 2024 компанія Google оголосила, що в браузері Chrome 126 буде інтегрований ІІ…

    16.05.2024

    TrendForce: у 2024 році ринок OLED-моніторів зросте більш ніж на 160%

    Як повідомляє команда аналітичної компанії TrendForce, у 2024 році постачання OLED-моніторів значно зросли — якщо…

    16.05.2024

    Представлений смартфон Sony Xperia 1 VI з основною камерою 48 Мп

    У середу компанія Sony провела віртуальний захід, на якому анонсувала нові смартфони лінійки Xperia. Чільне…

    16.05.2024