Замість терміналу на касі – смартфон Samsung?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Платіжний сервіс Samsung Pay відрізняється від своїх конкурентів тим, що телефони з підтримкою цього сервісу (не всі) можуть взаємодіяти зі звичайними банківськими терміналами, призначеними тільки для карток з магнітною стрічкою.

Samsung — не єдина компанія, чий платіжний сервіс може похвалитися такою особливістю, але Samsung Pay — єдиний подібний серед дійсно популярних і поширених.

І ось сьогодні стало відомо, що у цього сервісу з’явилася ще одна унікальна риса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корейський гігант запустив додаток Samsung Pay Touch, яке перетворює смартфони компанії, що мають підтримку технології MST (саме вона відповідальна за «обман» звичайних терміналів), в PoS термінали. Простіше кажучи, смартфон можна використовувати замість банківського терміналу і проводити транзакції, просто прикладаючи банківську карту до телефону.

Поки додаток запущено тільки в Канаді і тільки для малих підприємств. В цілому ця функція, звичайно, орієнтована саме на комерційний сегмент, але менш цікавою вона від цього не стає.

В описі ПО зазначено, що підтримуються не всі смартфони з MST. Список поки включає лише Galaxy S8, S8+, Note8, S9, S9+, Note9, S10, S10e і S10+.

Судячи з усього, додаток Samsung Pay Touch насправді з’явилося ще в травні, але з-за відсутності прес-релізу і початкової доступності в Google Play залишалося весь цей час непоміченим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.