Представлений Vivo Y12 із акумулятором на 5000 мА·год і зворотньою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформація про смартфон просочилася в Мережу ще на початку місяця, проте тільки зараз цей привабливий бюджетний смартфон з деякими невластивими свого класу характеристиками був офіційно анонсований виробником.

Vivo Y12 оснащений екраном під назвою Halo FullView діагоналлю 6,35 дюймів роздільною здатністю 1544×720 пікселів зі співвідношенням сторін 19,3:9 і невеликим краплеподібним вирізом для фронтальної камери. Роздільна здатність датчика зображення становить 8 Мп, а об’єктив має діафрагму F/1,8.

Смартфон побудований на базі однокристальної системи MediaTek Helio P22 і поставляється в двох версіях: з 3 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам’яті, а також 4 ГБ ОЗУ і 32 ГБ флеш-пам’яті. Ось таке дивне рішення, яке з тих чи інших причин приймають різні виробники смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В потрійний основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 13, 8 і 2 Мп, а також об’єктиви з діафрагмою F/2,2, F/2,2 і F/2,4. Vivo Y12 працює під управлінням операційної системи Android Pie з оболонкою Funtouch OS 9.

Телефон поставляється з розташованим ззаду сканером відбитків пальців. Він оснащений акумулятором ємністю 5000 мА·год в можливістю зворотного зарядки інших мобільних пристроїв.

Варіант з 4 ГБ ОЗУ вже доступний для придбання в Індії через офіційний сайт компанії і Amazon.in за 180 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.