Categories: Смартфони

iOS 13 позбулася обмеження на завантаження файлів, яке ненавиділи всі

Share

Компанія забороняє завантажувати на iPhone і iPad через мережу стільникових операторів (2G, 3G і 4G LTE) будь-які файли з App Store, якщо вони важать більше 200 МБ. Це ж обмеження стосується і оновлень для них. У разі, якщо апдейт або додатки важать більше 200 МБ, хоча ще недавно ліміт був на рівні 150 МБ, доведеться підключатися до мережі Wi-Fi, тому що ніяк інакше завантажити потрібну ПО, або ж оновити його, не вийде. На щастя, до Apple нарешті дійшло, що на дворі вже 2019 рік, в якому у багатьох людей підключений до номера безлімітний мобільний інтернет, і який вони хотіли б використовувати в повній мірі. Саме тому з iOS 13, анонсованої лічені години назад, прибрали набридливу обмеження на завантаження файлів, завдяки чому тепер власники iPhone можуть в повній мірі використовувати безліміт.

Тепер, якщо спробувати завантажити додаток або оновлення для нього через App Store вагою понад 200 МБ, операційна система iOS 13 покаже попередження з інформацією про те, скільки важить завантажувати ПО, одночасно з цим запропонувавши зробити завантаження через мережу оператора, або ж відкласти завантаження до наступного підключення до мережі Wi-Fi, щоб дане по Завантажити автоматично, коли смартфон виявиться підключений до бездротової мережі, наприклад, у себе вдома, в офісі або ж в громадському транспорті.

При цьому, в настойках «iTunes & App Store» в додатку «Налаштування» користувачі можуть самостійно вирішити, що робити в разі, якщо проводиться спроба завантажити будь-якої контент з магазину App Store через мобільний інтернет. Можна відключити попередження взагалі, питати кожного разу при завантаженні контенту будь-якого розміру, або ж попереджати тільки тоді, коли вага скачуваних файлів перевищує 200 МБ. Подібне нововведення абсолютно точно порадує всіх власників iPhone, але далеко не всі такі до iOS 13 оновляться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024