Categories: Смартфони

Redmi K20 і Redmi K20 Pro отримали різні екрани

Share

На цьому тижні сайти всіх тематичних ЗМІ рясніють заголовками, пов’язаними зі смартфонами Redmi K20 і Redmi K20 Pro, які не припиняються й після дебюту новинок.

Згідно свіжої інформації, в Україні Redmi K20 і K20 Pro вийдуть під назвами Xiaomi Mi 9T і Xiaomi Mi 9T Pro відповідно. Також для інших ринків розглядаються варіанти назв Xiaomi Mi 9K і Xiaomi Mi 9I.

Згідно зі свіжими даними, в Індії, де в минулому році народився бюджетний флагман Xiaomi POCOPHONE F1, Redmi K20 і Redmi K20 Pro перетворяться на Pocophone F2 і POCOPHONE F2 Pro. Джерело додає, що ціна буде просто чудовою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим часом Xiaomi вже дражнить швидким анонсом, опублікувавши картинку, на якій показаний смартфон, схожий одночасно на Xiaomi Mi 9 і Redmi K20. Крім того, стало відомо, що між Redmi K20 і Redmi K20 Pro більше різниці, ніж було заявлено спочатку, зокрема, у смартфонів різні датчики зображення в головному модулі основної камери.

Але і це ще не все: на офіційному сайті зазначено, що в Redmi K20 встановлений екран AMOLED, а на сторінці Redmi K20 Pro йдеться про дисплеї Super AMOLED виробництва Samsung. І хоча заявлені параметри яскравості і контрастності, а також роздільна здатність вказані однакові, висловлюється думка, що постачальником екрану для Redmi K20 виступає інша компанія, можливо, китайський постачальник.

Хтось вважає, що якщо це не звичайна помилка і в смартфонах дійсно використовуються різні дисплеї, то ціна на Redmi K20 в порівнянні з Redmi K20 Pro вийшла завищеною.

Інформацію про дисплеї AMOLED і Super AMOLED можна знайти на офіційному сайті, а також в базі даних смартфонів GSM Arena.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024

    В мережу потрапили ціни на новий Samsung Galaxy F55 5G

    Південнокорейський технологічний гігант Samsung нещодавно представив на індійському ринку новітні смартфони Galaxy M15 5G і…

    29.04.2024

    Експерти назвали зміни на які чекати у смартфонах

    Якщо сьогодні ми купуємо смартфон, то є ймовірність, що, поки ми донесемо його до дому,…

    29.04.2024

    Оновлення Samsung Galaxy S25 Ultra розчарує користувачів

    У тому числі це означає і те, що Samsung доведеться шукати інші способи продовжити час…

    29.04.2024

    Анонсовано оновлення класичного Nokia 3210

    Компанія HMD Global підтвердила вихід поновлення класичної моделі кнопкового телефону Nokia 3210. Свіжу версію пристрою…

    29.04.2024