Redmi K20 і Redmi K20 Pro отримали різні екрани

На цьому тижні сайти всіх тематичних ЗМІ рясніють заголовками, пов’язаними зі смартфонами Redmi K20 і Redmi K20 Pro, які не припиняються й після дебюту новинок.

Згідно свіжої інформації, в Україні Redmi K20 і K20 Pro вийдуть під назвами Xiaomi Mi 9T і Xiaomi Mi 9T Pro відповідно. Також для інших ринків розглядаються варіанти назв Xiaomi Mi 9K і Xiaomi Mi 9I.

Згідно зі свіжими даними, в Індії, де в минулому році народився бюджетний флагман Xiaomi POCOPHONE F1, Redmi K20 і Redmi K20 Pro перетворяться на Pocophone F2 і POCOPHONE F2 Pro. Джерело додає, що ціна буде просто чудовою.

Тим часом Xiaomi вже дражнить швидким анонсом, опублікувавши картинку, на якій показаний смартфон, схожий одночасно на Xiaomi Mi 9 і Redmi K20. Крім того, стало відомо, що між Redmi K20 і Redmi K20 Pro більше різниці, ніж було заявлено спочатку, зокрема, у смартфонів різні датчики зображення в головному модулі основної камери.

Але і це ще не все: на офіційному сайті зазначено, що в Redmi K20 встановлений екран AMOLED, а на сторінці Redmi K20 Pro йдеться про дисплеї Super AMOLED виробництва Samsung. І хоча заявлені параметри яскравості і контрастності, а також роздільна здатність вказані однакові, висловлюється думка, що постачальником екрану для Redmi K20 виступає інша компанія, можливо, китайський постачальник.

Хтось вважає, що якщо це не звичайна помилка і в смартфонах дійсно використовуються різні дисплеї, то ціна на Redmi K20 в порівнянні з Redmi K20 Pro вийшла завищеною.

Інформацію про дисплеї AMOLED і Super AMOLED можна знайти на офіційному сайті, а також в базі даних смартфонів GSM Arena.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.