Це Huawei Nova 5: опубліковані зображення, характеристики і ціна смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) продовжує радувати подробицями про ще не випущені моделі. Після декількох твітів з детальними характеристиками Redmi K20 Pro настав зоряний час іншої моделі-Huawei Nova 5. Інсайдер опублікував її нові зображення, а також ключові характеристики і вартість.

У зовнішньому вигляді Nova 5 читаються моделі Huawei недавнього минулого — Honor View20, Huawei P30 і Honor 20. Та й спадкоємність в Nova 4 в наявності. Так що дизайн можна назвати звичним.

Що стосується характеристик, то і тут теж все обійшлося без сюрпризів. Апарат буде побудований на SoC Kirin 710 (інсайдер не зовсім впевнений у використанні саме цієї SoC, але особливих варіантів вибору в Huawei зараз немає — або Kirin 710, або Kirin 980), отримає 6 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, врізану в екран фронтальну камеру з роздільною здатністю 12 Мп і потрійну основну камеру з датчиками роздільною здатністю 48, 12 і 8 Мп. Останнім пунктом в переліку характеристик значиться швидка зарядка потужністю 40 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А тепер найцікавіше — ціна. За даними інсайдера, базова версія Nova 5 буде коштувати $290 (7 600 грн.). Таким чином, ця модель мітить в прямі конкуренти Redmi K20 (але не K20 Pro) на SoC Qualcomm Snapdragon 730. На жаль, дату офіційної прем’єри Nova 5 інсайдер не називає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.