Смартфон Samsung Galaxy S10 5G загорівся і вибухнув після падіння на підлогу

Так вже склалося, що після скандальної історії з вибухаючими смартфонами Samsung Galaxy Note 7, які навіть заборонили перевозити в літаках і в підсумку були відкликані з ринку, кожне нове покоління Galaxy приковує ретельну увагу громадськості щодо своєї надійності в цьому плані.

З Південної Кореї надійшло перше повідомлення про те, що флагманський смартфон Samsung Galaxy S10 5G загорівся і вибухнув, на щастя, не завдавши шкоди своєму власникові та іншим людям.

Користувач звернувся за допомогою на місцевому форумі, розповівши про те, що його смартфон впав, після чого його досить швидко охопило полум’я. В сервісному центрі, куди звернувся власник флагманського гаджета Samsung, винесли висновок, що у смартфона були зовнішні пошкодження, які призвели до загоряння. Ніякої компенсації або обміну пристрою йому не запропонували.

У підсумку користувач звернувся за допомогою до ЗМІ, попросивши сприяти в поширенні історії, а також задавши Samsung питання наступного змісту: на думку компанії, кожен смартфон Galaxy при падінні на тверду поверхню може загорятися і це норма?

Коментаря Samsung поки не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.