OPPO розробляє смартфон з висувним дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія OPPO в кінці січня цього року подала патент до Світової організації інтелектуальної власності (ВОІВ) на дизайн смартфона зі спливаючим дисплеєм. Нідерландський портал Let’sGoDigital представив перші рендери пристрою, грунтуючись на документах патенту.

Для чого потрібен допоміжний екран, невідомо. Раніше OPPO випускала тільки смартфони зі спливаючими модулями для селфі-камери. За словами джерела, другий дисплей прикріплюється до основного корпусу за допомогою телескопічного механізму.

Імовірно, він служить для налаштувань управління: наприклад, при перегляді фільму другий дисплей може надати елементи управління медіа. Фронтальна камера в пристрої розміщена у вузькій верхній рамці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також виробник подав патент на дизайн смартфона з висуваючимся збоку дисплеєм, який може стати в нагоді в ролі контролера для ігор, або клавіатури.

Нагадаємо, що Reno, суббренд OPPO, покаже 24 квітня в Цюріху свій перший смартфон з незвичайним висувним модуле. Новинка також отримає модель з 10-кратним оптичним зумом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.