Xiaomi Redmi Pro 2 вразив всіх покупців

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Джерело в соціальній мережі Weibo опублікувало зображення смартфона Xiaomi Redmi Pro 2, але, на жаль, в досить низькій роздільній здатності. Втім, на знімку все одно можна розглянути основні особливості смартфона. Як вдалося з’ясувати, мобільний пристрій отримає повнорозмірний екран без будь-яких вирізів, а фронтальна камера буде висуватися з верхнього торця. Також на верхній грані корпусу мобільного пристрою знаходиться звичний всім 3,5 мм роз’єм для підключення навушників.

Реклама

Відступів зверху і з бічних сторін практично зовсім немає, а ось знизу такий є. Сканер відбитків пальців в смартфоні Xiaomi Redmi Pro 2 вбудований прямо в дисплей, а працює він на основі технології оптики. На тильній частині мобільного пристрою знаходиться потрійна основна камера, яка підтримує 2-кратний оптичний зум і може робити дуже вражаючі знімки. За даними джерела, її роздільна здатність становить 48 Мп. В іншому, даний телефон топового рівня володіє 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті.

Крім усього іншого, достовірно відомо, що новинка в особі Xiaomi Redmi Pro 2 зможе похвалитися восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640, модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с, роз’ємом USB Type-C для підзарядки, акумуляторною батареєю ємністю 4 000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 4.0+ потужністю до 26 Вт включно, а також, крім того, корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 6. Презентація даного телефону трапиться в найближчі кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: