В камеру Meizu 16 додали нічний режим через 8 місяців після анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному форумі розробників Flyme з’явилися дані про нової версії прошивки, яка доступна для смартфонів Meizu 16 X, 16th Plus, 16th, 15 Plus, 15, M15, PRO 7 Plus, PRO 7 High version, PRO 7 Standard Edition і Meizu Note 6.

Зокрема, додана функція зняття скріншота трьома пальцями, оптимізована робота операційної системи, змінений інтерфейс голосового помічника і відображення інформації на екрані блокування. Додана функція Smart Freeze 3.0 для оптимізації фонової політики заморожування додатків і поліпшення продуктивності.

Крім того, в серію Meizu 16, яка дебютувала ще у серпні минулого року, нарешті, доданий режим «супернічного бачення» для поліпшення якості фотографій в темний час доби.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нічний режим камери за останні місяці став дуже популярним, деякі смартфони отримують його з коробки, для інших випускаються відповідні оновлення. В цьому режимі камера робить кілька знімків і об’єднує їх в один більш яскравий і деталізований.

У минулому році смартфони лінійки Meizu 16 називали найбільш перспективними камерофонами у своєму класі, проте очевидно, що виробник не поспішає покращувати можливості камери пристроїв.

Втім, Xiaomi Mi 8, якому Meizu 16 сватали в конкуренти, отримав відповідне оновлення тільки в кінці минулого року (через сім місяців після анонсу ), і то не у всіх регіонах відразу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.