Categories: Смартфони

Чутки: Смартфони Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus можуть виявитися різними моделями

Share

«Зливи» інформацію яка натякала на різницю в камерах і процесорах, але до старту презентації 2 квітня все більше експертів передбачають, що дві новинки не ідентичні і різниця між ними полягає не тільки в географії продажів.

Витік даних перед презентацією 2 квітня показала, що смартфони Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus можуть виявитися різними моделями. Раніше в Мережу потрапляли характеристики представлених новинок, але розкрити повністю всі нюанси оснащення смартфонів поки не вдалося. За версією експертів, Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus будуть різними флагманами, які не будуть перетинатися на одній географічній території. Але швидше за все, це судження було помилковим і новинки будуть мати не тільки різні ринки, а й характеристики. Більше деталей про поверхні Nokia X71 з’явилося в Мережі, завдяки Geekbench.

MySmartPrice зауважив список Geekbench для HMD Global Nokia X71, і тепер можна додати ще кілька деталей до передбачуваних специфікацій майбутнього смартфона. Поряд з повідомленням про тримісних задніх камерах з 48-мегапіксельним сенсором і неперевершеною селфі-камерою, Nokia X71 може несподівано з’явитися з іншим процесором. Qualcomm Snapdragon 660 є більш старим SoC в порівнянні з Snapdragon 710 або Snapdragon 712. Але це не все потенційно погані новини, так як звіт Geekbench для Nokia X71 показує, що він працює на Android 9.0 Pie, і це конкретний пристрій має 6 ГБ ОЗУ, що в два рази більше, ніж міжнародний варіант Nokia 6.1 з однієї SIM-картою 2018 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується оцінки, то оцінка за одноядерний тест склала 1 455 балів, а оцінка за багатоядерний тест 5075 балів, це не рівень Samsung Galaxy S10, але майже поруч. Передбачати, як складеться доля Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus на ринку поки рано, але є як припущення, що це один і той же гаджет, так і протилежні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    4 найбільші анонси, які ми очікуємо від заходу Apple 7 травня

    Пройшло багато часу відколи Apple представляла нові iPad. Фактично вам доведеться повернутися в жовтень 2022…

    12.05.2024

    Електролітак Pivotal Helix за 190 000 доларів не потребує ліцензії пілота

    Pivotal Helix являє собою одномісний електричний літак з вертикальним зльотом і посадкою (eVTOL), який не…

    12.05.2024

    Що таке кеш процесора і чому він такий важливий для ігор

    Процесори AMD 7800X3D та 7950X3D займають перше місце серед процесорів для ігор не тому, що…

    12.05.2024

    Розробники не поспішають використовувати нову систему платежів App Store

    Останнім часом світ технологій активно обговорює зміни в політиці App Store, які дозволяють розробникам використовувати…

    12.05.2024

    One UI 6.1 вийшла вже для 16 моделей смартфонів Samsung

    One UI 6.1 з функціями Galaxy AI дебютувала зі смартфонами Samsung лінійки Galaxy S24, а…

    12.05.2024

    Суд у Німеччині заборонив продаж смартфонів і ноутбуків Lenovo через патентний спір

    Німецький суд виніс рішення про заборону продажу пристроїв компанії Lenovo та її дочірньої компанії Motorola…

    12.05.2024