Чутки: Смартфони Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus можуть виявитися різними моделями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Зливи» інформацію яка натякала на різницю в камерах і процесорах, але до старту презентації 2 квітня все більше експертів передбачають, що дві новинки не ідентичні і різниця між ними полягає не тільки в географії продажів.

Витік даних перед презентацією 2 квітня показала, що смартфони Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus можуть виявитися різними моделями. Раніше в Мережу потрапляли характеристики представлених новинок, але розкрити повністю всі нюанси оснащення смартфонів поки не вдалося. За версією експертів, Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus будуть різними флагманами, які не будуть перетинатися на одній географічній території. Але швидше за все, це судження було помилковим і новинки будуть мати не тільки різні ринки, а й характеристики. Більше деталей про поверхні Nokia X71 з’явилося в Мережі, завдяки Geekbench.

MySmartPrice зауважив список Geekbench для HMD Global Nokia X71, і тепер можна додати ще кілька деталей до передбачуваних специфікацій майбутнього смартфона. Поряд з повідомленням про тримісних задніх камерах з 48-мегапіксельним сенсором і неперевершеною селфі-камерою, Nokia X71 може несподівано з’явитися з іншим процесором. Qualcomm Snapdragon 660 є більш старим SoC в порівнянні з Snapdragon 710 або Snapdragon 712. Але це не все потенційно погані новини, так як звіт Geekbench для Nokia X71 показує, що він працює на Android 9.0 Pie, і це конкретний пристрій має 6 ГБ ОЗУ, що в два рази більше, ніж міжнародний варіант Nokia 6.1 з однієї SIM-картою 2018 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується оцінки, то оцінка за одноядерний тест склала 1 455 балів, а оцінка за багатоядерний тест 5075 балів, це не рівень Samsung Galaxy S10, але майже поруч. Передбачати, як складеться доля Nokia X71 і Nokia 8.1 Plus на ринку поки рано, але є як припущення, що це один і той же гаджет, так і протилежні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.