Смартфон Samsung Galaxy A90 отримає Notchless Infinity Screen

Найчастіше маркетингові відділи і фахівці, які займаються наповненням офіційних сайтів рекламними матеріалами, часто зливають інформацію в Мережу про новинки ще до офіційного анонсу.

Так, на офіційному сайті Samsung в Індонезії була розміщена англомовна сторінка, на якій розповідалося про переваги Notchless Infinity Screen, тобто екрану, позбавленого будь-яких вирізів або отворів під фронтальну камеру.

На цій же сторінці було чітко зазначено, що подібний екран буде доступний тільки на Samsung Galaxy A90. Логічно припустити, що він стане лише першим смартфоном Samsung, екран якого буде займати майже всю лицьову панель і не буде мати будь-яких вирізів.

Нагадаємо, смартфону Samsung Galaxy A90 довгий час приписують висувну поворотну камеру, яка буде виконувати роль основної і фронтальної камери. Із-за даної конструкції зокрема у смартфоні встановлений акумулятор ємністю 3700 мА•год, тоді як Samsung Galaxy A50 і Samsung Galaxy A70 оснащені акумуляторами ємністю 4000 і 4400 мА•год відповідно.

Джерела стверджують, що Galaxy A90 стане зіркою програми на заході, присвяченому серії Samsung Galaxy A, який пройде 10 квітня.

Що стосується чуток про відмову від назви Galaxy A90, то інсайдер Ice Univerce повідомляє, що Samsung може залишитися на цьому варіанті або назвати смартфон Galaxy A80.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.