За перегляд реклами в MIUI та інтернет-сервісах Xiaomi щомісяця отримує по $10 з однієї людини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайське джерело продовжує публікувати дані з фінансового звіту Xiaomi за минулий рік. І в цій новині ми розповімо про те, скільки Xiaomi заробляє на інтернет-сервісах і горезвісній рекламі в MIUI.

Реклама в MIUI відноситься до підрозділу інтернет-сервісів, воно продемонструвало зростання доходів за рік на 61,2% — до 2,38 млрд доларів. При цьому безпосередньо на рекламу в MIUI і іграх припадає 30% від цієї суми.

Кількість користувачів MIUI за минулий рік досягла 242 млн в місяць — річне зростання склало 41,7%. Підраховано, що за перегляд реклами в MIUI та інтернет-сервісах компанія отримує по $9,82 (267 грн.) з однієї людини — і це на 13,8% більше, ніж роком раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кількість підключених до Мережі пристроїв Xiaomi за рік збільшилась удвічі, причому в ті ж два рази збільшилася кількість людей, в користуванні яких знаходиться по п’ять таких пристроїв. Це дозволяє судити про лояльність користувачів до продукції Xiaomi.

Глава компанії Лей Цзунь, коментую підсумки фінансового року, зазначив, що після сплати всіх податків показник чистої маржі не те, що не перевищує 5%, а зовсім прагне до 1%. Апаратні рішення поки залишаються важливою рушійною силою фінансової стабільності компанії, але інтернет-сервіси і доходи від реклами займають все більший обсяг в структурі доходів, і саме за їх рахунок компенсуються умовні недоотримані кошти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.