Смартфон Samsung Galaxy Fold 2, що згинається, показаний з усіх боків в якісному ролику

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер під ніком SRender, який першим створив тривимірну модель майбутнього смартфона Google Pixel 4, також опублікував відеоролик за участю смартфона Samsung Galaxy Fold 2.

Нагадаємо, оригінальний смартфон Samsung Galaxy Fold має вийти тільки 26 квітня, а його ціна складе 1980 доларів (53,5 тисяч гривень). Але Samsung працює над новими смартфонами, які будуть ще цікавіше і доступніше для більш широкої аудиторії покупців.

Автор даного відео передбачає, що наступник Samsung Galaxy Fold збереже ту ж саму конструкцію і в цілому отримає схожий дизайном. Рамки основного екрану, крім того, фронтальна камера врізана в дисплей, як у лінійки Samsung Galaxy S10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додатковий екран тепер має більш звичні пропорції і, як і основний, вузькі рамки по периметру. Він також отримав врізану в активну область дисплея камеру.

Виконавчий директор Huawei Юй Чэндун (Yu Chengdong) в ході свіжого інтерв’ю заявив, що через пару років подібні пристрій коштуватимуть удвічі менше, а коли на ринку масово вийдуть інші виробники смартфонів, то ціна знизиться до 500 євро (15400 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.