Оновлення EMUI 9.0 виходить на Honor 9, Honor 9i, Huawei Enjoy 8 Plus та інших смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Weibo компанія Huawei офіційно повідомила про те, що оновлення EMUI 9.0 готується вийти на Honor 9 Youth Edition, Honor 9i, Honor Play 7X, Huawei Enjoy 7S, Huawei Enjoy 8 Plus і ще п’яти моделях смартфонів виробника.

В даний момент проходить закрите бета-тестування, але відкритий бета-тест прошивки серед користувачів цих пристроїв почнеться з дня на день.

Нагадаємо, EMUI 9.0 створена на базі операційної системи Android 9.0 Pie, виробник рекламує оболонку як просту, стабільну і приємну. У списку змін значиться зручна система навігації на базі жестів, адаптивний акумулятор і адаптивна яскравість екрану, менеджер паролів, який автоматично вводить їх, використовуючи розпізнавання користувача по обличчю або за відбитком пальця. Також у лютому компанія додала два профілі для розпізнавання по обличчях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

EMUI 9.0 принесла з собою технологію GPU Turbo 2.0, яка підвищила продуктивність в іграх і чуйність екранів смартфонів на 36%. У новій версії додана підтримка Vainglory, Arena of Valor, Rules of Survival, і NBA 2K18, а також PUBG і Mobile Legends.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.