Представлений «вбивця флагманів нового покоління» смартфон Umidigi F1 Pla

Компанія Umidigi офіційно анонсувала смартфон Umidigi F1 Play, який вона назвала вбивцею флагманів нового покоління, і опублікувала всі характеристики.

Нагадаємо, рекламним слоганом смартфона є фраза «48 Мп для кожного». Ціна новинки як і раніше не повідомляється, однак Umidigi F1 Play повинен бути одним з найдоступніших бюджетних смартфонів з подібною камерою.

Смартфон оснащений дисплеєм діагоналлю 6,3 дюйма зі співвідношенням сторін 19,5:9 і краплевидним вирізом під фронтальну камеру, роздільна здатність якої становить 16 Мп. В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48 і 8 Мп. Діафрагма об’єктива, яких складається з шести лінз, дорівнює F/1,7.

Новий смартфон оснащений однокристальною системою MediaTek Helio P60, 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, а також двома слотами для SIM-карт з одночасною підтримкою 4G VoLTE.

Акумулятор характеризується ємністю 5150 мА•год, також є підтримка швидкої 18-ватної зарядки і операційна система Android 9.0 Pie.

Umidigi F1 Play отримав дактилоскопічний датчик, модулі Bluetooth 4.1, Wi-Fi і GPS, а також роз’єми USB-C і 3,5 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.