Apple навчить iPhone 2019 року працювати під водою

У мережі вже почали з’являтися перші чутки про те, що можна чекати від смартфонів Apple 2019 року. На цей раз, Макс Вайнбах (Max Weinbach) зі спільноти XDA Developers повідомив, що наступні iPhone стануть володарями екранів, які зможуть працювати під водою.

Поки розробка знаходиться на стадії прототипів, компанія розглядає ряд зразків. За даними джерела, на даний момент все виглядає так, що реалізація технології у вже в наступних iPhone досить імовірна.

Раніше Apple патентовала режим Underwater Mode, який дозволяє використовувати смартфон під водою. Іншими словами, сенсорний екран здатний розпізнавати натискання навіть будучи повністю зануреним у воду. Саме ця технологія і використовується в прототипах. Крім усього іншого, з такими екранами iPhone буде зручніше використовувати під дощем.

В кінці лютого аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) повідомив, що лінійка смартфонів 2019 року включить три моделі — 6,5-дюймовий та 5,8-дюймовий смартфони з екранами OLED і 6,1-дюймова модель з LCD. Вони отримають корпус із матового скла, збільшену ємність акумуляторів, покращене розпізнавання обличчя Face ID, нову технологію для позиціонування і навігації в приміщеннях, функцію бездротової зарядки інших пристроїв. Як мінімум одна модель стане володарем потрійної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.