Смартфон OnePlus 7 не отримає 48-мегапіксельний датчик зображення, але отримає камеру ToF

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше ми вже мали можливість ознайомитися із зображеннями смартфона OnePlus 7 і його “живим” знімком.

Нагадаємо, джерело приписує прийдешній новинці екран діагоналлю 6,5 дюйма. Звичайно, новинка також отримає SoC Snapdragon 855 і багато пам’яті.

Нові дані розкривають інші деталі. Наприклад, джерело стверджує, що основна потрійна камера буде включати датчики роздільною здатністю 12 і 20 Мп, а також камеру ToF. Тобто щодо поточної моделі конфігурація особливо не зміниться. Раніше їй приписували 48-мегапіксельний датчик в основній камері, але, мабуть, з тих чи інших причин у OnePlus не зважилися його використовувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера буде 16-мегапіксельною з об’єктивом з діафрагмою F/2.0. В іншому джерелі говориться про модулі Bluetooth 5.0, NFC і так далі, але до цих аспектів питань якраз немає. Поки нерозкритим є показник ємності акумулятора, але можна сподіватися, що він буде не менше, ніж у OnePlus 6T. Крім того, смартфон знову не отримає бездротову зарядку, так як глава компанії все ще вважає дану технологію повільною. Втім, Xiaomi вже показала, що вона може бути на рівні звичайних зарядок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.