За ціну Huawei Mate X можна придбати цілих три нових смартфона Energizer з гнучким 8-дюймовим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході виставки World Mobile Conference 2019, яка проходить в Барселоні, різні виробники, включаючи Samsung, Huawei та інших, показують свої смартфони з гнучкими екранами.

Компанія TCL, яка випускає смартфони під брендом Energizer, представила дуже цікаву новинку для тих, хто зацікавлений в гнучких смартфонах, але не має зайвої пари тисяч євро для придбання новинок Samsung або Huawei.

Смартфон Energizer Power Max P8100S отримав акумулятор ємністю 10 000 мА•год, що вже є рекордом для цієї категорії пристроїв. У складеному стані користувачам доступний шестидюймовий екран роздільною здатністю 2160х1080 пікселів, а великий екран прихований всередині корпусу. У розкладеному стані ви отримуєте доступ до другого екрану діагоналлю 8,1 дюйма роздільною здатністю 2048х1536 пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 855, він оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті. Здвоєна основна камера отримала датчики зображення роздільною здатністю 48 і 12 Мп, фронтальна камера оснащена 24-мегапіксельним датчиком зображення. Смартфон підтримує роботу в мобільних мережах п’ятого покоління. З коробки він управляється операційною системою Android 9.0 Pie.

Ціна смартфона заявлена на рівні 850 євро (26100 грн.), а продажі почнуться в листопаді. Huawei Mate X буде доступний в середині року за 2300 євро (70700 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.