Apple готує нового вбивцю для Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У конкуренції з китайськими виробниками мобільні технології компанії Apple повинні зробити великий крок вперед.

Компанія Apple змушена вживати нові кроки по розкрутці свого бренду і боротьби з конкурентами, в першу чергу, з китайською компанією Xiaomi. Очевидно, що експерти часто порівнюють бренди з метою зрозуміти, чи є необхідність витрачатися на якість Apple, або це тільки стереотипи.

Уже давно в соціальних мережах порівняли Xiaomi Mi Notebook Pro з новим MacBook Pro. Тож не дивно, що ціна китайського аналога в 3-4 рази нижча, тому американському виробникові зараз доведеться нелегко в боротьбі за належали раніше гаманці користувачів. До слова, схожа ситуація на ринку не тільки в сфері «лаптопів», а й новеньких смартфонів гігантів мобільного виробництва. Xiaomi Mi 9, ймовірно, стане «вбивцею» багатьох моделей телефонів, наприклад, таких як Huawei  P20 Pro, який вважається топовим за якістю зйомки досі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple точно не заявляла дату Всесвітньої конференції розробників в 2019 році. Проте, деякими інсайдерами підтверджується, що захід пройде з 3 по 7 червня: традиційно в перші понеділки червня. Сама конференція являє собою захід для розробників на операційних системах Apple. Традиційно на ній будуть представлені нові версії програмного забезпечення: iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 і tvOS 13.

Саме на цій конференції Apple може надати нове програмне забезпечення, яке обійде за своїми характеристиками інші популярні системи, щоб знову завоювати своїх шанувальників. Але крім ПО фанати очікують і презентацію частини гаджетів, щоб не терпіти до вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.