Новий смартфон Essential Phone PH-2 отримає революційну фронтальну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безрамковий смартфон Essential PH-1 або Essential Phone, розробку якого очолював творець операційної системи Android Енді Рубін (Andy Rubin), був представлений в кінці травня 2017 року.

Пристрій виявився досить цікавим, але і критикували його багато, тому він фактично провалився в продажах, як би розробники не старалися підстьобнути інтерес користувачів постійним зниженням ціни.

Наприкінці минулого року стало відомо, що Essential Phone був знятий з виробництва, бо розробники роблять абсолютно новий пристрій, який отримає невеликий екран для навігації, а також систему штучного інтелекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте, джерела стверджують, що Essential Phone PH-2 все ж був запущений в розробку. У ньому використовується революційна технологія, яка дозволяє відмовитися від вирізу під фронтальну камеру, при цьому не робити її висувною.

Фронтальна камера буде захована під поверхню екрана, який під час роботи камери може ставати частково прозорим, щоб через нього проходила достатня кількість світла. В даний момент розробники вивчають можливість реалізації такого рішення на РК-екранах і дисплеях, виконаних за технологією OLED.

Дактилоскопічний датчик буде вбудований під поверхню дисплея. Висловлюються припущення, що новий Essential Phone може бути випущений до кінця поточного календарного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.