Великий смартфон Xiaomi Mi Max 4 з MIUI 11 вийде до кінця червня і буде коштувати $250

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом почастішали чутки про новий смартфон лінійки Xiaomi Mi Max, в якій виходять недорогі моделі з дисплеями великих діагоналей.

Згідно нової інформації, яка раніше ще не проскакувала в Мережі, надходження в продаж моделі Xiaomi Mi Max 4 очікується до кінця червня цього року. Якщо бути точніше, то джерела вказують другий квартал, але краще заздалегідь запастися терпінням і не чекати виходу в перших числах квітня. Що стосується ціни, то інформатори називають конкретну суму, яка становить 250 доларів (6700 грн.). Йдеться про версію, оснащену 4 ГБ оперативної та 64 ГБ флеш-пам’яті, але покупцям будуть доступні й інші версії.

Нагадаємо, смартфону приписують екран діагоналлю 7,2 дюйма, який буде покритий захисним склом Corning Gorilla Glass п’ятого покоління. Під поверхнею дисплея розміститься дактилоскопічний датчик. Як однокристальна система виступить Qualcomm Snapdragon 720 з графічним процесором Adreno 616.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері буде встановлений головний датчик зображення Samsung ISOCELL GM1 роздільною здатністю 48 Мп, в оснащення також увійде акумулятор ємністю 5800 мА•год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. З коробки смартфон буде працювати під управлінням оболонки MIUI 11, створеної на базі Android 9.0 Pie. Про доступність модуля безконтактних платежів NFC точної інформації поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.