Смартфони Google Pixel 3 Lite і Pixel 3 XL Lite надійдуть у продаж раніше

Багато джерел очікували старт продажів смартфонів Google Pixel 3 Lite і Pixel 3 XL Lite не раніше початку травня, після конференції Google I/O. Але за новими даними, новинки можуть з’явиться у продажу набагато раніше, хоча точна дата поки не повідомляється.

Цікаво, що маркетингові позначення смартфонів можуть бути інші. Так, Pixel 3 Lite може називатися Pixel 3a, а Pixel 3 Lite XL — Pixel 3a XL. Кодові позначення двох цих моделей-G020B і G020F відповідно. Виробником обох виступає Foxconn. Смартфони точно з’являться у продажу в Індії, напевно вони будуть представлені і країнах СНД.

Що стосується цін, то вони не повинні перевищити позначку в $550 (15 тис. грн.). Джерело очікує, що вартість цих моделей буде приблизно на рівні OnePlus 6T і Honor V20.

За попередніми даними Pixel 3 Lite базується на SoC Qualcomm Snapdragon 670 і має 4 ГБ оперативної пам’яті. Ті ж 4 ГБ ОЗУ і у Pixel 3 Lite XL, але однокристальна система інша – Snapdragon 710. Що стосується камери, особливих відмінностей від камери Pixel 3 не очікується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.