Перше відео смартфона Nokia 6.2 (2019), який отримав отвір в екрані і камеру Zeiss

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі Concept Creator опублікували відеоролик, в якому відображена тривимірна модель нового смартфона Nokia 6.2 (2019). Очікується, що це буде перший смартфон виробника, який буде оснащений фронтальною камерою, врізаної в активну область дисплея.

Камера розміщена в лівому верхньому кутку екрану, це дозволило зробити рамки дисплея менше, хоча нижня рамка, на якій присутній логотип Nokia, залишилася досить помітною.

У ролику нам показують Nokia 6.2 (2019) в різних колірних варіантах виконання корпусу. Основна 16-мегапіксельна камера Zeiss включає два датчика зображення і світлодіодний спалах. Поруч розташовується дактилоскопічний датчик.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій повинен отримати екран діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю Full HD+, однокристальну систему Snapdragon 632, 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті, а також 64 ГБ флеш-пам’яті.

На виставці Mobile World Congress 2019 компанія HMD повинна представити не тільки цей смартфон, але і ще кілька моделей, включаючи Nokia 9 PureView, Nokia 1 Plus і так далі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.