Титан серед смартфонів: Energizer привезе на MWC 2019 модель з акумулятором ємністю 18 000 мА·год

Який акумулятор в смартфоні можна назвати великим? На сьогоднішній день 4000 мА·год — це вже набагато вище середнього, а 5000 мА*год — відмінний показник, доступний лише на поодиноких моделях.

Більш ємні акумулятори за рідкісними винятками зустрічаються лише в китайських смартфонах маловідомих брендів і найчастіше не заслуговують на увагу. Однак прийдешня новинка бренду Energizer все ж варта того, щоб про неї написали.

На MWC 2019 під цим брендом покажуть відразу 26 нових смартфонів, але один з них точно буде виділятися. Назви моделі немає, але відомо, що він отримає акумулятор ємністю 18 000 мА·год!

Подробиць про смартфон немає, але якими б не були його інші характеристики, акумулятор в будь-якому випадку вражає. Правда, насправді показник ємності нехай і рекордний, але різниця з попереднім рекордом невелика. У минулому році вийшов Energizer Power Max P16K Pro (на фото) з акумулятором ємністю 16 000 мА * год. Правда, в широкий продаж він так і не потрапив, так що є підозра, що ця ж доля спіткає і нового рекордсмена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.