Глава Xiaomi натякнув на флагманський смартфон Mi 9 у версії Explorer Edition

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли компанія Xiaomi випустила в минулому році серію смартфонів Mi 8, одна з моделей під назвою Explorer Edition отримала підекранний дактилоскопічний датчик і напівпрозорий корпус. Тепер президент компанії Лін Бін (Lin Bin) в соціальній мережі Weibo натякнув на аналогічну модель для майбутнього флагмана Mi 9.

Лін Бін поставив своїм передплатникам питання про те, скільки вони готові заплатити за смартфон з такими ж особливостями, як у Mi 8 Explorer Edition.

Імовірно, мова йде про Mi 9 Explorer Edition або про простий Mi 9 з аналогічною напівпрозорою панеллю. Втім, якщо Explorer Edition і з’явиться, в такому виданні очікуються тільки зовнішні відмінності в порівнянні зі стандартною моделлю. Модель Mi 8 Explorer Edition виявилася цілком успішною і розкуповувалася кожен раз, як надходила в продаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Xiaomi Mi 9 приписують підэкранный дактилоскопічний датчик, AMOLED екран діагоналлю 6,4 дюйма, 6 ГБ оперативної пам’яті і однокристальну систему Snapdragon 855, акумулятор ємністю 3500 мА•год, потрійну камеру з датчиками роздільною здатністю 48 Мп і 12Мп і ще модулем 3D ToF, фронтальну камеру на 24 Мп.

Офіційний дебют Xiaomi Mi 9 очікується в лютому або березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.