Смартфон Honor V20 поступається по продажам Redmi Note 7 у 3 рази

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor V20 або Honor View 20 став одним з перших смартфонів, оснащених 48-мегапіксельною основною камерою і фронтальною камерою, яка врізана в активну область дисплея.

Він з’явився на ринку приблизно за три тижні до смартфона Redmi Note 7, який також отримав 48-мегапіксельну камеру (правда з двома, а не трьома модулями), а його фронтальна камера врізана в екран за допомогою більш звичного каплевидної вирізу.

Лю Вейбинг (Lu Weibing), який очолює підрозділ Redmi, спираючись на офіційні дані найпопулярніших китайських торгових майданчиків Jingdong і Tmall, офіційно заявив, що Redmi Note 7 продається значно краще, ніж Honor V20. Якщо говорити точніше, то Honor V20 поступається по продажам Redmi Note 7 приблизно в три рази.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто також додати, що в Redmi Note 7 встановлено 48-мегапіксельний датчик зображення Samsung GM1, тоді як Honor V20 дістався більш якісний датчик Sony IMX586, який також отримає майбутня модель Redmi Note 7 Pro.

Що стосується Redmi Note 7, то у цієї моделі є головна перевага, яка полягає в ціні, так що, можливо, порівнювати смартфони між собою, спираючись тільки на наявність 48-мегапіксельних камер, не зовсім коректно з боку Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.