Oppo запропонувала оригінальну ідею маскування камери, врізаної в екран

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів не дуже сприйняли камери, врізані в екран. Незважаючи на те, що вони дозволяють цілком відмовитися від великого верхнього вирізу, такі окремі камери на тлі великого і цілісного дисплея сприймаються як чужорідний елемент. Тому виробники почали пошуки оригінальних рішень, здатних замаскувати врізану в екран фронтальну камеру – зробити її якщо не зовсім невидимою, то хоча б малопомітною. Один з таких вельми оригінальних варіантів продемонструвала Oppo на зображеннях, що супроводжують патентну заявку до Світової організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO).

Oppo предложила оригинальную идет маскировки камеры, врезанной в экран

Ідея, загалом-то, дуже проста: фронтальна камера захована в іконку програми камери смартфона. В описі сказано, що якщо провести пальцем вправо від неї, то з’являється ряд іконок інших додатків, але іконка додатку камери все одно буде залишатися на своєму місці. Патентна заявка називається проходить під назвою «Mobile phone with app icon interface».

Oppo предложила оригинальную идет маскировки камеры, врезанной в экран

Інші зображення демонструють тильну панель смартфона зі здвоєною камерою, сканером відбитків пальців посередині і смужками антени, а також нижню грань з прорізом гучномовця, портом USB і діаметром 3,5 мм гніздом для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Oppo предложила оригинальную идет маскировки камеры, врезанной в экран

Поки незрозуміло, який саме серійної моделі належать ці зображення. Втім, патент на те і патент, що він може бути і не реалізований в кінченому продукті. Тут головне – захистити своє інтелектуальне рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.