Крім Samsung Galaxy S10 E може вийти ще один бюджетний флагман Galaxy S10 Mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс Samsung Galaxy S10 відбудеться 20 лютого
Компанія Azuri, яка займається випуском аксесуарів для мобільних пристроїв, опублікувала зображення захисних чохлів для смартфонів лінійки Smasung Galaxy S10.

Примітно те, що виробник вказав кілька моделей Smasung Galaxy S10, включаючи Galaxy S10 E і Galaxy S10 Mini. Під назвою Galaxy S10 E може ховатися молодший смартфон даної лінійки, раніше відомий як Galaxy S10 Lite. Ось про Galaxy S10 Mini причому окремо від Galaxy S10 Lite раніше не говорили.

Але може статися так, це все ж проста помилка і мова йде про одну і ту ж модель. На цю версію подій вказує той факт, що чохли для обох моделей показані зі смартфонами, основна камера яких має по чотири модулі. А з такою кількістю модулів в основній камері повинна бути тільки старша модель флагманської лінійки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже на те, що Azuri просто використала однакове зображення задньої частини флагмана Smasung Galaxy S10 для всіх своїх аксесуарів.

Анонс Samsung Galaxy S10 відбудеться 20 лютого, а це означає, що ще цілий місяць у нас будуть залишатися питання без відповідей з приводу цих смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.