Глава Xiaomi пообіцяв поліпшену швидку зарядку для флагманського смартфона Xiaomi Mi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий недорогий смартфон Xiaomi Redmi Note 7 виявився справжнім хітом — його першу партію в «сотні тисяч» апаратів розпродали всього за 8 хвилин і 36 секунд.

Смартфон підтримує швидку зарядку, але зарядний пристрій потужністю 18 Вт продається окремо. Засновник компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) почав просувати в мережі Weibo такий зарядник для Redmi Note 7 і його запитали, чи буде у флагманському смартфоні Mi 9 реалізована зарядка потужністю 24 Вт або вище. Глава Xiaomi відповів на це, що зарядна технологія буде, безумовно, швидше і краще.

Як повідомлялося раніше, Xiaomi Mi 9 з акумулятором ємністю 3500 мА•ч, буде підтримувати технологію швидкої провідний зарядки Qualcomm QC4+, а в комплект включать зарядний пристрій потужністю 32 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також смартфона Xiaomi Mi 9 приписують AMOLED екран діагоналлю 6,4 дюйма з співвідношенням сторін 19:9, потрійну основну камеру з головним модулем роздільною здатністю 48 Мп, додатковим на 12 Мп і датчиком 3D ToF (Time of Flight) для тривимірного сканування, 24-мегапіксельну фронтальну камеру, дактилоскопічний датчик під екраном, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 855, операційну систему Android 9.0 Pie з оболонкою MIUI 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.