Categories: Смартфони

Список найбільш очікуваних гаджетів 2019 року

Share

2019 рік наближається, а це значить, що будуть представлені нові гаджети. Чи вдасться Samsung вразити своїх шанувальників, Xiaomi – показати ідеальний Mi Band 4, а iPhone XI стати лідером ринку?

Xiaomi Mi Band 4 – апгрейд або ж революція?

Ринок наручних смартфонів настільки великий, що очі розбігаються в пошуках кращого устрою. Лінійка виробів бренду впевнено закріпилася в топі, але анонсований Mi Band 4 покликаний порвати ринок на шматки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробу приписують безліч функцій, наприклад, GPS-модуль дозволить обійтися без телефону на пробіжці, до того є можливість контролювати процес занять спортом, дистанцію, навантаження.

Згідно з попередньою інформацією, на борту буде сенсорний AMOLED-дисплей з захисним склом. Заряджати його буде дуже просто завдяки магнітної зарядці. Ще одна інновація – NPC-модуль, який точно виведе гаджет в топ, адже ніхто нічого подібного ще не пропонував. Що стосується ціни, то базова версія обійдеться в 1700 грн., А топова – в 2500 грн.

Samsung Galaxy S10 – флагман в дірках

Передня поверхня смартфона буде всіяна дірочками, при цьому версій відразу 3 – S10, S10 Lite, S10 Plus. Серцем гаджета стане процесор Snapdragon 855, а обсяг ОЗУ буде дорівнює 6Гб. ПЗУ передбачено 64, 256 або ж 512Гб з можливістю додаткового розширення. Молодший варіант оснастять 5.8 – дюймовим екраном, а топові версії – 6.1 і 6.4 дюйма.

Huawei P30 Pro – черговий кращий смартфон

Компанія вирішила відмовитися від популярної нині монобровою і зробити Селфі камеру каплеподобной. Основних камер буде одразу 4, але для зйомки будуть використовуватися тільки 3. Останній вічко – датчик, який буде вибудовувати 3D-модель для доповненої і віртуальної реальності. У серці гаджета буде рідний процесор Kirin.

iPhone XI – нова ера яблучних смартфонів

Оскільки попередні рішення компанії не увінчалися успіхів, на анонсовану версію покладають великі надії. Монобровою значно зменшать, Face ID залишиться, так само як і Apple Pay. Діагональ екрану, природно, збільшиться, але чи стане більше корпус, на даний момент невідомо.

OnePlus 7 – вбивці здають позиції?

Камера завжди була слабким місцем компанії, але чи зможуть вони все виправити, поки невідомо. На борту нового флагмана будуть 6.4-дюймовий екран, потужний акумулятор, топовий процесор Snapdragon 855, 6 або 8 Гб оперативної пам’яті і 64 або 128 ГБ ПЗУ.

Xiaomi Mi 9 – смартфон, який захочуть все

Топове виріб буде практично безрамковий і з величезним 6.3-дюймовим екраном. Модулі камер будуть на 21 і 40 мегапікселів, а Селфі можна робити подвійною камерою на 8 і 25 мегапікселів. На борту також буде топовий процесор, 6 або 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб ПЗУ. Вартість базової версії буде 435 доларів.

Nokia 9 PureView – купа камер

Смартфон оснастять 5.9-дюймовим екраном, що не найкрутішим процесором Snapdragon 845, 8 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ. Модулів камери буде цілих 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024