Список найбільш очікуваних гаджетів 2019 року

2019 рік наближається, а це значить, що будуть представлені нові гаджети. Чи вдасться Samsung вразити своїх шанувальників, Xiaomi – показати ідеальний Mi Band 4, а iPhone XI стати лідером ринку?

Xiaomi Mi Band 4 – апгрейд або ж революція?

Ринок наручних смартфонів настільки великий, що очі розбігаються в пошуках кращого устрою. Лінійка виробів бренду впевнено закріпилася в топі, але анонсований Mi Band 4 покликаний порвати ринок на шматки.

Виробу приписують безліч функцій, наприклад, GPS-модуль дозволить обійтися без телефону на пробіжці, до того є можливість контролювати процес занять спортом, дистанцію, навантаження.

Згідно з попередньою інформацією, на борту буде сенсорний AMOLED-дисплей з захисним склом. Заряджати його буде дуже просто завдяки магнітної зарядці. Ще одна інновація – NPC-модуль, який точно виведе гаджет в топ, адже ніхто нічого подібного ще не пропонував. Що стосується ціни, то базова версія обійдеться в 1700 грн., А топова – в 2500 грн.

Samsung Galaxy S10 – флагман в дірках

Передня поверхня смартфона буде всіяна дірочками, при цьому версій відразу 3 – S10, S10 Lite, S10 Plus. Серцем гаджета стане процесор Snapdragon 855, а обсяг ОЗУ буде дорівнює 6Гб. ПЗУ передбачено 64, 256 або ж 512Гб з можливістю додаткового розширення. Молодший варіант оснастять 5.8 – дюймовим екраном, а топові версії – 6.1 і 6.4 дюйма.

Huawei P30 Pro – черговий кращий смартфон

Компанія вирішила відмовитися від популярної нині монобровою і зробити Селфі камеру каплеподобной. Основних камер буде одразу 4, але для зйомки будуть використовуватися тільки 3. Останній вічко – датчик, який буде вибудовувати 3D-модель для доповненої і віртуальної реальності. У серці гаджета буде рідний процесор Kirin.

iPhone XI – нова ера яблучних смартфонів

Оскільки попередні рішення компанії не увінчалися успіхів, на анонсовану версію покладають великі надії. Монобровою значно зменшать, Face ID залишиться, так само як і Apple Pay. Діагональ екрану, природно, збільшиться, але чи стане більше корпус, на даний момент невідомо.

OnePlus 7 – вбивці здають позиції?

Камера завжди була слабким місцем компанії, але чи зможуть вони все виправити, поки невідомо. На борту нового флагмана будуть 6.4-дюймовий екран, потужний акумулятор, топовий процесор Snapdragon 855, 6 або 8 Гб оперативної пам’яті і 64 або 128 ГБ ПЗУ.

Xiaomi Mi 9 – смартфон, який захочуть все

Топове виріб буде практично безрамковий і з величезним 6.3-дюймовим екраном. Модулі камер будуть на 21 і 40 мегапікселів, а Селфі можна робити подвійною камерою на 8 і 25 мегапікселів. На борту також буде топовий процесор, 6 або 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб ПЗУ. Вартість базової версії буде 435 доларів.

Nokia 9 PureView – купа камер

Смартфон оснастять 5.9-дюймовим екраном, що не найкрутішим процесором Snapdragon 845, 8 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ. Модулів камери буде цілих 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.