Вийшов перший смартфон Samsung з отвором в екрані Samsung Galaxy A8s

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні розпочинаються офіційні продажі першого смартфона південнокорейського виробника Samsung, який отримав врізану в активну область дисплея фронтальну камеру.

Цим смартфоном став Samsung Galaxy A8s, який пропонується за ціною 407 доларів (11 300 грн.) у версії 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ енергонезалежній флеш-пам’яті.

Пристрій отримав екран діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів з співвідношенням сторін 19,5:9. В якості однокристальної системи виступає Qualcomm Snapdragon 710. Також покупцям буде доступна версія, яка буде оснащена 8 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В потрійний основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 24, 10 і 5 Мп, фронтальна камера є 24-мегапіксельною. Ємність акумулятора становить 3400 мА*год.

Дактилоскопічний датчик розташовується на задній панелі. Смартфон отримав роз’єм USB-C для зарядки і передачі даних, але позбувся роз’єму 3,5 мм для підключення навушників. Схоже, Samsung поступово починає наслідувати приклад своїх колег.

З коробки смартфон працює під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою Samsung Experience.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.