Стали відомі подробиці щодо смартфону Nokia 9 та його характеристик

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми в черговий раз мали можливість поглянути на смартфон Nokia 9 з його тильного боку. А ось щодо фронтальної витоків майже не було. Можна згадати зображення і відео, створені інсайдером OnLeaks, де Nokia 9 був показаний без всяких вирізів.

Однак нові дані вказують на те, що або інсайдер помилявся, або за минулий час смартфон змінився.

Як можна вити на зображенні, екран Nokia 9 все-таки має виріз. Який з варіантів виявиться вірним, покаже лише час, але багато хто, ймовірно, хотіли б бачити флагман Nokia без всяких «чілок».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також джерело поділився, судячи з усього, рекламним зображенням, яке, по-перше, в черговий раз підтверджує дизайн модуля пентакамеры, а по-друге, вказує на те, що камера дійсно створена спільно з Light, тобто буде унікальною в сегменті. Що ж стосується решти, йдеться про SoC Snapdragon 845, 6-8 ГБ ОЗУ, 128-256 ГБ флеш-пам’яті і вартості в 885 доларів.

Є у джерела більш детальна інформація і про камеру. Якщо вірити цим даним, основна камера Nokia 9 буде включати один 24-мегапіксельний датчик і по два датчика роздільною здатністю 20 і 12 Мп. Фронтальна матиме роздільну здатність12 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.